

У режимі школи
велике значення надається
організації раціонального,
збалансованого харчування
відповідно до віку і стану здоров’я учнів.
У школі розроблені комплексно-цільові заходи організації і розвитку харчування учнів,
якими передбачено:
- зміцнення матеріально-технічної бази їдальні;
- розширення сфер послуг для учнів і батьків;
- удосконалення різноманітності раціону харчування;
- виховання культури прийому їжі;
- пропаганда здорового способу життя.
У школі за рахунок бюджетних коштiв здiйснюється харчування учнiв:
-1-4 класiв;
- з числа дiтей-сирiт та дiтей, позбавлених батькiвського пiклування;
- з малозабезпечених сiмей, що отримують допомогу вiдповiдно до Закону України "Про державну соцiальну допомогу малозабезпеченим сiм'ям" (1768-14).
|